Nejnovější recenze ze sekce Volanty
- Kvalitní zpracování, minimální vůle
- nemá force feedback
dobrý poměr cena/kvalita
- Skvělý volant a funguje na 100% doporučuji všem!!!!
Volant je dobré ovladatelný a jeho nastavení je jednoduché. Skvělé padne do rukou a líbí se mi zpracování a kvalita výrobků. Pro mě LogiTech vždy zůstane č.1 Vřele všem doporučuji .
- desing
- jednoduchost nastavení
- kvalitní zpracování
- nemá force feedback
Skvělý volant v kategorii levných. Doporučuji si k němu přikoupit stojan (Wheel Stand Pro), který sice stojí stejně jako samotný volant, ale vyplatí se (robusní konstrukce, zafixované pedály, flexibilní nastavitelnost, přenosnost a skladnost).
- Pro pc ps4 ps3 silny feedback 1080 stupnu otaceni jednoduche uchyceni skvela cena v teto kategorii.
- Volant mohl mit vetsi prumer a sirku ale da se zvyknout.Pedaly jsou s plastu ale za ty prachy v poho.Chybi spojkovy pedal.
Hraji na ps4 dirt rally volant velmi intuitivni navadi kam jet.Taky jde citit kazdy prokluz skok smyk kolize motor prilnavost v tomto je feedback vynikajici a vazne silny.Taky se k tomu da dokoupit profi pedaly i radici paka.Mozna i rucni brzda ale pro mne zbytecnost palcem lehce dosahnu na tlacitko kde mam navolenou rucni brzdu.Hraji zhruba 3 mesice imrvere denne volant nepiska ani nevrze jak jsem nekde cetl zrejmne i tim ze je tam ocelove lozisko a venec volantu je pevne zesrubovan.Za tuto cenu muzu volant jen a jen doporucit za mne naprosta spokojenos.A to jsem mnel v planu koupit jinou znacku 0 100% drazsi.No usetril jsem.
- 1080 úhel otáčení
- dostatek tlačítek
- vzhled
- ps3, ps4, pc kompatibilita
- volant je z největší části plastový
- po pár dnech při zatáčení začal trochu pískat
- trošku nepohodlné pedály
volant je pro začátek dobrý, myslím si že cena/kvalita je trošku přehnaná
- Kvalitni zpracování, tiché používání, přesné ovládání.
- Panel s pedály nemá připravené uchycovaci otvory pro šrouby v místech předvrtaných otvorů na desce k uchycení - bez úprav nebyl panel kompatibilní.
Po komplikacích s montáží vše funguje, jak má a podle mých představ.
- Nízká cena
- Kompatibilní s PC a PS3
- Kvalitní provedení (vzhledem k nízké ceně mě to příjemně překvapilo)
- Manuál a ovladače jsem si musel stáhnout z internetu
Tento volant jsem koupil převážně kvůli nízké ceně.
Používám ho na hraní závodních her ale bez problému se na něm dají hrát i simulátory jako Euro Truck Simulator 2.
Jeden uživatel zde zmínil že hru Test Drive Unlimited 2 s tímto volantem hrát nelze ale to není pravda. Stačí si jen pohrát s nastavením volantu ve Windows a ve hře manuálně přemapovat ovládání na volant.
Nutnost stáhnutí ovladačů a manuálu z internetu mě celkem štve. Thrustmaster by nezabilo kdyby to krátké PDFko aspoň vytiskli a hodili do krabice. CD s ovladači bylo přiložené ale ovladače na něm byli zastaralé a nejsem si jistý jestli by fungovali na počítači s Windows 10, tak jsem stáhnul ovladače přímo ze stránek výrobce.
Pedály jsem si musel otočit ale jinak mi volant naprosto vyhovuje. Připevnění ke stolu je snadné a trvá snad jen minutku.
K mému překvapení je kvalitně zpracovaný a je to opravdu slušný rozdíl oproti jiným volantům v této cenové kategorii.
Doporučil bych ho převážně hráčům co mají chuť si občas zahrát s volantem ale neplánují ho používat neustále.
OK
Kvalitně zpracovaný volant, intuitivní ovládání.
- za rok šel do kytek
radši bych si připlatil za lepší a propracovanější volanty od Logitechu.
- velky volant,ne zadne prditko...dobre ovladani,neklouze..pekny vzhled..
100% spokojenost...
- PERFEKTNÍ!!
- Silné vibrace a force feedback
- konečně "střední cenová třída" pro Xbox One
- Zážitek z Forzy je nesrovnatelný
- Kovová "pádla" na řazení (dle výrobce dimenzována na cca 500.000 "cvaknutí")
- Použitelné pro XBOX ONE i PC
- Dost lehké pedály, takže po podlaže kloužou (parkety)
- Xbox se pomocí volantu nedá zapnout, jako třeba pomocí klasického ovladače (ale to je prkotina)
- Krátký USB kabel
Pro nákup volantu jsem se rozhodl dost rychle, bez nějaké recenze (což obvykle nedělám a zatím ani žádná taková recenze není/nebyla), ale v tomto případě se mi to rozhodně vyplatilo.
Na stůl s větší tloušťkou desky se přichytává docela hůře, ale jde to (stolek IKEA Lack to zvládne - ten je ale dost nízký, nesedí se u něj dobře a pedály se tak tak vlezou pod stůl)
Pedály jsou opravdu docela dost lehké, takže po parketách kloužou (ale to se dá čekat), takže provizorně jsme to vyřešili zatížením.
USB kabel je překvapivě docela krátký. Nemám zrovna velký obývák, řekl bych dokonce "malý", ale kabel do Xboxu nedosáhne. Musel jsem to vyřešit USB prodlužkou a nevím, jestli díky tomu nedochází ke zpoždění... (musím ještě otestovat)
Forcce feedback a vibrace jsou opravdu dost silné, ve Forze jsme museli snížit nastavení tak na 60-70% (je to můj první volant).
Zážitek je ale neskutečný. Rozhodně doporučuju nákup, protože posouvá hraní na úplně jinou úroveň.
Ze 100% ubírám 10% za ty lehké pedály a 10% za krátký USB kabel.
Za cenu necelých 4200 Kč je to rozhodně nákup, kterého nebudete litovat.
- S force feedbackem je hraní realističtější a člověk se víc nadře, než bez něj
- Jednoduché zapojení k xboxu, včetně případné řadící páky a pedálů se spojkou
- Tam, kde má být na volantu kůže je guma
Bezva volant k xboxu. Na to kolik stál (7 tisíc) mohl mít volant trochu luxusnější provedení.
Pokud jako já váháte jestli jít do Thrustmasteru, nebo Logitechu a budete dokupovat řadící páku, ta od TM je výrazně lepší a volant má větší sílů. Z toho důvodu jsem šel do TM, páku už mám a je to super.
- Nejlepší řadící páka za tyhle peníze
- Vypadá skvěle
- Nastavitelný odpor
- Pevná
- Vyměnitelná rukojeť
- Možnost přenastavit na sekvenční řazení
- Jednoduché upevnění
Výborná páka, přijde mi celkem nezničitelná.
pekny design
zpetna vazba taky paradni
trosku zdlouhavejsi nastavovani, ale ne neproveditelne
- Výborné ovládání
- Nepogumovaná část je hodně kluzká.
- Úzký průměr.
Odpovídá ceně
perfektní design, zpracování i použité materiály,
jen si nejsem jistá, jak dlouho vydrží systém připevnění k desce stolu..... tak nějak doufám, že když to stálo nemalé peníze, bude to v pohodě
- dostatek tlačítek a pádla
- velmi dobré upevnění na stůl
- dobrá otáčivost
- poměrně nízká cena
- po několika měsících užívání sem stále nenašel nic proti
Spokojenost, jak na závodní hry tak na simulátory dobrý volant. K úplné dokonalosti chybí jen řadící páka ale to by stál řádově o 4-6 tisíc víc.
- dobré zpracování, silný FF, snadné uchycení ke stolu
- komplikované nastavení, v návodu není téměř nic, nutno vyčíst ze stránek Thrustmaster
celkově spokojenost, kvalitní volant
- Velmi kvalitný tovar.
Výborný tovar za výbornú cenu.Doporučujem každému.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]