Nejnovější recenze ze sekce Volanty
- Zlevněné zboží
- Delší záruka
- Větší pop is prodovaných produktů
Nic mě enapadá snad když je něco zlevněno tak toho máteje pár kusů !!!
- Přijatelná cena
- Prodává se bez českého návodu na instalaci.
- Pouze 180° točivý moment
- Ve hře ETS 2, těžko nastavitelný (bez manuálu v češtině).
- Chybí instalační disketa.
Volant jsem si koupil pro jeho přijatelnou cenu.
Zkušenosti s volantem mám prozatím negativní, neb jej nemůžu ve hře ETS 2 řádně instalovat.
Pedály chvíli fungují a pak fungují opačně,nebo nefungují vůbec.
Nemůžu najít úpravu točivého momentu.
Chybí návod instalace.
Na internetě se návod v češtině najít nedá.
- základní volant pro hraní nenáročných her , za super cenu , lehká instalace a zprovoznění
- pro velké ruce je trochu malý , plastové páčky pod volantem - vydrží/nevydrží , slabší reakční odezva při zatáčení , u starších her vypadává hra při zapnutém volantu ( nemusí být vinou volantu )
Celkově jsem spokojený , byl pro děti a pro ně je akorát , pro sebe bych příště bral trochu větší velikost volantu :-)
- barva,styl,vlastnosti
- Naprostá KOPIE Tracer Zonda.
- Odpor při brždění tak akorát
- Velmi šikovně nastavitelné (na výšku)
- Obsahuje jak sekvenci tak ruční brzdu
- Působí bytelně
- Přepnutí na sekvenční řažení je poměrně složité
- Chybějící mod na vertikální uchycení
- V balení nejsou šrouby k uchycení
Produkt splnil očekávání, vzhledem k tomu, že jej používám na Rally hry, zmíňěný mod pro vertikální uchycení mi extrémně nechybí, nicméně rád bych jej vyzkoušel, minimálně bych chtěl trochu změnit úhel páky, k čemuž je mod potřeba.
Obecně se páka chová předvídatelně, má slušný ale ne přehnaný odpor, dělá kovový zvuk při dorazu, což působí příjemně, drží se velmi dobře, je dobře nastavitelná na výšku, lze použít i jako sekvenční převodovku.
- Perfektní ovládání
- Zpětná vazba
- Zpracování
- Dostatek tlačítek
- Diody otáček přímo na volantu
- Řadící páka není součastí volantu, nutno dokoupit
Thrustmaster T300 RS GT Edition 4160681
spotřebitel
Přidáno: 24. února 2018
(naposledy upraveno 28. února 2018)
- domnělá kvalita
- skutečná kvalita
Volant působí kvalitním dojmem, vše dobře lícuje a vypadá bytelně. Zejména servo je dost těžké. Prostě máte pocit, že volant vydrží věčně. Bohužel opak je pravdou. Po odehrání asi 40 hod. (za 5 měsíců) přestal během hry fungovat Force Feedback. Volant jsem reklamoval a žádal vrácení peněz. CZC vyřídilo reklamaci za 14 dnů a vrátilo mi peníze. Internet je plný těchto selhání. Je to krám a koupí Logitechu si vůbec nepomůžete. Je také poruchový a navíc je to horší volant. U mého kusu ještě brzo po koupi začalo cvakat pravé pádlo menší intenzitou než levé a těsně před reklamací začal nahodile vrzat plynový pedál.
- rozhodoval jsem se mezi Thrustmaster T150 a tímto Thrustmaster TMX. Rozhodlo rozmístění tlačítek na volantu, cena byla u obou téměř shodná
- snadné připojení a instalace
- snadné a pevné upevnění volantu ke stolu
- Plastové pedály, bez spojky
- návod není v češtině
- Tuhost řízení
Koupil jsem hlavně na hraní Euro Track simulator 2 a jsem absolutně spokojen. Umocňuje zážitek ze hry.
Pro ostatní hráče ETS2 doporučuji tento volant nastavit jako Joystick a citlivost nastavit na max. - tím docílíte velmi jemného a realistického řízení.
Keybord never more!
upevnění volantu jen pomocí "přísavek", je nedostatečné, volant je méně "citlivý", co se zatáčení týče.
- Zatím nic byl mi doporučen a naprostá spokojenost
- dobře připevnitelný ke stolu
- snadné ovládání
- přesný
- v menu nutno používat i druhý ovladač
multifunkční pro více výrobků
dobrá reakce
- Všechno
nic
- poměr cena výkon
- Moc pěkné zpracování (volant potažený pravou kůží, pedály kovové) Skvělá odezva
Celá rodina nadšená
- Kovové provedení
- dobré pedáli
- malý úhel otáčení pouze 90 stupňů na každou stranu.Nemá force feedback,je poměrně levný.
Nedoporučuji
- poměr cena/výkon
- plastové pedály
- kvalitní výrobek
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »