Nejnovější recenze ze sekce Volanty
- Dobře se drží
- Perfektně reaguje
- Hodně hustý ForceFeedback
- Na stole drží skvěle
- Kabel pedálů je vyvedený ze zadu.
- Trochu hlučný při vibrování
Hodí se pro zábavu i pro simulátory.
kvalita výrobku,velmi pěkný vzhled
Tahle páka posunula zážitek z ježdění do úplně nové dimenze.
- Kvalitne zpracovany volant
Volant je zvenci hezky a prijemny.Padaly jsou perfektni.U volantu me vadi vule v prevodech.Jsem rad,ze jsem koupil volant novy a nepodeziral predchziho hrace. Vule byla v prevodech hned po vybaleni.I kdyz je vule nepatrna,tak je pri jizde neprijemna.Tato vule by tam nemela byt,napr. G25 ji nema.Je to asi jako se skutecnymi auty, cim novejsi tim horsi.
- Přesné ovládání
- Pevné uchycení ke stolu
- Dobře padne do ruky
- Množství tlačítek
- Jednoduchá instalace a nastavení
- Vibruje jak má (v novějších hrách)
- Pedály
Za tu cenu výborný volant, akorát nevím kde bych využil 1080° otáčení. Možná na nějaký truck simulator. Po trošce laborování jsem zjistil že pro rallye je ideální kolem 400°
Pedály nic moc, na dlažbě ujíždějí a převracejí se. Stačí zespoda přišroubovat těžší plech, drobek s přesahem dopředu aby se to opřelo o zeď a je to ideální.
Drobek asi trvá než se s tím člověk naučí, to co jsem jezdil na 5 ze 6 obtížností na klávesnici jsem rád že s volantem dám na 2-3 obtížnost.
Force Feedback ve starších hrách nic moc, ale v novějšíchch (F1 2018, DiRT2.0) úžasný. Split Second a podobné zběsilosti s tím ani nezkoušejte, to se prostě nedá :-))
Lze použit pro PC i PS3
- zatím sem spokojen dělá to co má
Dobrý volant za dobré peníze. Vše funguje jak má, zpětná odezva dokáže být pěkně silná až pro mě nepříjemná ale naštěstí se to dá nastavit.
Na volantu je dost tlačítek které lze přiřadit funkcím.
Krom otravných kabelů které nejsou nijak moc dlouhé mě žádný zápor nenapadá.
- jednoduchá instalace
- zdvojené funkce tlačítek s pedály
Zachrana1
Zachrana1
ONLINESHOP.CZ
Složitější instalace ovladače. Nutno využít pomoci internetu a YouTube (balení neobsahovalo CD s ovladačem a ani v návodu nebylo uvedeno, jak ovladač nainstalovat). Po instalaci ovladače vše funguje.
- Na zaklade psanych a video recenzi jsem obednal zbozi, vse jak bylo zmineno v recenzich, jak klady, tak zapory, zadne prekvapeni se nekonalo :)
- hranic volantem, pedalama a padlama pod volantem je hodne realisticke, pokud si tedy zahrajete treba Forza Motorsport 7 v rezimu simulace a vypnete vsechny asistenty, pak se auto temer verne chova jako v realu. Samozrejme jsou tam drobnosti, ktere nejsou uplne realisticke, ale ty se daji odhalit az po hodinach hrani a spocivaji vylozene v detailech.
- Prvni hrani je k vzteku, protoze to je naprosto jine nez na gamepadu anebo na klavesnici a tudiz se musite adaptovat na "jine" hrani, ktere je jak zabavnejsi, tak realnejsi :) Ze zkusenosti s partnerkou vim, ze jak ji neslo hrani na gamepadu, tak tu proste jede velice dobre s usmevem na tvari :) Holt volant je volant :)
- Volant je pomerne tichy, motorky me nijak nerusi, kvalitni kombinace kuze a kovu.
- Padla pod volantem pusobi bytelne a srovnal bych je s padlama na dvojspojce, ktere mam v aute, tohle bylo prijemne prekvapeni.
- V kombinaci se zakoupenym "Wheel Stand Pro G27 Deluxe V2" - stojan na volant a pedály (plne kompatibilni s G920), je to proste idealni kombinace, protoze vse se nastavi dle argonomie uzivatele ve vsech smerech, stojan je bytelny, pomerne skladny a primo navrzen pro tenhle typ volantu, pedalu a paky G920.
- Vsecny tlacidla pro Xbox jsou na bolantu a nijak neobtezuji, zaroven je volant kompatibilni s PC.
- Na volantu je bila LED kontrolka, hned vedle tlacidla Xbox, ktera tedy sviti vice nez je treba. Skutecne nevim, proc Logitech neresil kontrolku ve forme original gamepadu pro Xbox a tedy podsvicenim tlacidla "Xbox" misto docela prehnane svitici kontolky - prelepeno a vyreseno za 30 sekund ;)
- Padaly brzdy a spojky jsou prilis blizko sebe, tedy idealni hrani je bez jakekoliv obuvy. To je podle me vetsi nevyhoda nez casto zminovany neduh - tuhy brdovy pedal, na ktery jsem si prekvapive zvykl rychle, rozhodne mi nestoji za to demontovat zakladnu pedalu a vymontovavan gumovou distancni podlozku o ktere se pise v radach na internetu.
- Poskladam stojan "Wheel Stand Pro G27 Deluxe V2" je trosku narocnejsi ve spojeni s instalaci volantu a pedalu/radici paky, ale rozhodne to neni prace na dyl nez 30 minut vcetne kabelaze a zapojeni.
Kdyz jsem to kupoval, bylo mi jasne, ze je to spise draha hracicka na par veceru, ale za tu srandu to stoji, pokud zvazim, ze cena v roce 2020 je vyrazne nizsi nez kdy byl volant uveden na trh. Myslim, ze kazdy kdo rad auta, jak realne, tak ty virtualni, by tohle mel mit :) Doporucuji na 80 - 90 procent ;)
funguje bezchybně , nízká cena.
Super,mohu doporučit
- Nenakalibrovatelný volant
- Rozkývaný volant
- Kvalita spracování
- Počet tlačítek
- Občas je problém u hry nastavit volant tak aby se neozývaly nepříjemné zvuky klapání, většinou vyřeší youtube návody.
- Kvalita zpracování
- Funkčnost bez výhrad
- Mohly by být součástí balení šrouby k uchycení k playseatu
- Kabel od pedálů by měl být vyztužený. Hrozí ulomení.
- kvalita
- tichý chod
- výborná odezva v simulátoru
- velmi chybí ruční brzda
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »