Nejnovější recenze ze sekce Volanty
- Připojil jsem, zapnul hru, ovládání nastaveno automaticky.
- Otočný volant o více otáček.
- Kombinace s ovládacím panelem zlepšuje požitek ze hry.
- Cena.
- Přesné ovládání.
Zaujala mě nabídka setu přímo pro hru Farming simulator. Volant: Možnost zatáčení volantu o 900° byla pro mě novinka, která k zemědělské technice prostě patří. Nastavení volantu a limitů jemného zatáčení je perfektní. Volant po jednoduchém nastavení citlivosti funguje v celém rozsahu od "nuly do maxima".
Pedály: Citlivost plynu a brzy perfektní bez potřeby něco nastavovat.
Ovládací panel: Plně vybavený ovládací panel, který splňuje požadavky těchto her.
Souhrn: Příjemná tlačítka s ovládacím joystickem v kombinaci s tlačítky a páčkami na volantu nepotřebují již další ovládání na klávesnici. Vše potřebné je obsaženo v této kombinaci. Tento set opravdu jen připojíte, nastavíte citlivost volantu (nastavuje se až v nastavení hry, ne v systému) a už jen hrajete.
Vše je OK.
- Dobrý produkt
- Dobrý Force Feedback.
- 12 tlačítek.
- Trošku hlasitější vibrace ale to je v pořádku.
Používám ho spíše ke klidnějšímu řízení a je opravdu suprový.
Opravdu skvělý volant rozhodně doporučuji.
- Dělá to co má .
- Kvalitní provedení
Volant už vlastním nějakou tu dobu.
A musím říct že není vůbec špatný.
Akorát to klouzání pedálů je otrava.
Ale jiank v pořádku produkt.
Škoda, že nedělají řadící páky s podpůrnými tlačítky jako s legendárním volantem G 25.
- Max. 6 stupnů, některé auta mají 8 stupnů.
- Dobrý force feedback
- Hromada tlačítek
- Snadné nastavení v ovladači
- Příjemný materiál na volantu
- Trochu složitější první skládání
- Bez CD mechaniky se musí stáhnotu ovladač ze stránek; nešikovně udělaný setup
- Lehký podstavec pro pedály, takže se snáze nakloní při větší síle
- Volant můžeme připojit jak ke konzoli tak i k PC.
Byl to dárek pro syna k narozeninám a syn je spokojený.
- Vše OK
- Neznám
Plní požadované funkce
Vnuk je nadšený.
Spokojenost
- funguje jak má
- výborný software
- široká možnost individualizace (pozice a sklon nášlapů, tuhost brzdy)
- realistický chod brzdy
- dodávaná šablona pro vrtání otvorů do podložky
- Hallovy sondy (spojka a plyn) a load cell (brzda)
Kdo uvažuje o koupi těchto pedálů, určitě si důkladně nastuduje podrobné textové a hlavně video recenze.
Já jsem asi 15 let jezdil jiný volant a pedály, takže jsem zatím pomalejší, navíc se učím brzdit levou nohou, ale cítím, že se s pedály sžívám rychle a přirozeně.
- kvalitní zpracování
- mně nevyhovuje rozložení a dosažitelnost tlačítek, potřeboval bych jich více nahoře, protože ta dolní pro mě nejsou moc pohotová
Kdo si kupuje tento volant, určitě si nastuduje podrobné textové a video recenze.
- hladký chod
- force feedback poskytuje mnoho detailů
- výborný způsob uchycení volantu
- výborně vyřešená kabeláž
- výborně zpracovaný ovládací software
- podle mého názoru je použití sluchátek nutnost, chladící ventilátor servo základny o sobě přeci jen dává vědět
Myslím, že ten, kdo uvažuje o volantu z této cenové relace, si prostuduje podrobné recenze, ať už textové nebo video recenze. Já jsem s volantem spokojený, splňuje to, co jsem očekával na základě informací z podrobných recezní.
- Poměrně vysoká cena.
Koupil jsem přesto že mám g 29. Posunul jsem se o třídu výš, nelituji .
- Zatím vše v pořádku. Skvěle reaguje.
- Muj třetí volant a je nejlepsi
- Exelentní Force-feedback
- Tichy
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »