Thrustmaster T80 Racing Wheel 4160598

Popis produktu

Parametry produktu

Rozhraní
USB
Počet tlačítek
11
Zpětná vazba
ne
S pedály
ano

Parametry produktu

Rozhraní
USB
Počet tlačítek
11
Zpětná vazba
ne
S pedály
ano

Popis produktu

Thrustmaster T80 z limitované edice Drive Club je vůbec prvním oficiálním volantem pro systém PlayStation 4. Zahrnuje hned několik prvků, které využijete exkluzivně na nejmodernější generaci herní konzole od Sony, například inteligentní firmware pro automatické rozpoznání volantu ihned po připojení, stejně jako tlačítka "share", "options" a "ps" pro snadný přístup k novým funkcím. Díky nim můžete okamžitě sdílet oblíbené okamžiky a demonstrovat přátelům na sociálních sítích své úspěchy.

Thrustmaster T80 nabídne dostatečnou výbavu pro jakékoli závodění. Systém sekvenčního řazení je umístěn samozřejmě přímo pod volantem. Levým pádlem řadíte dolů a pravým nahoru, jako ve skutečném závodním speciálu. Centrální upevnění zajišťuje volantu dokonalou stabilitu i během intenzivních herních akcí. Pedálová sada navíc podporuje nastavení úhlu sklonu pro pohodlnou akceleraci a brzdění při jakémkoli usazení uživatele.

Kompatibilita:

Sony PlayStation 3

Sony PlayStation 4

Vlastnosti:

Autentický úhel otáčení volantu vám umožní závodit jako opravdovému profesionálovi.

Ergonomický design pogumovaným texturovaným povrchem poskytuje dokonalou kontrolu nad všemi typy vozů, odpor ve volantu pak zajistí autentický pocit z jízdy.

Díky funkci tlačítka "share" můžete sdílet své řidičské schopnosti s přáteli po celém světě.

Průměr 25 cm a plná akční výbava – 11 tlačítek, vícesměrový D-pad, páčky sekvenčního řazení umístěné pod volantem, sada velkých nastavitelných pedálů.

Užijte si realistickou zpětnou vazbu i na vašem systému PS4 díky exkluzivní technologii Bungee Cord s realistickým lineárním odporem od firmy Thrustmaster.

Centrální připevňovací systém se širokými úchyty pro optimální stabilitu při uchycení na všechny typy stolů.

Obsah balení:

Volant

Pedály

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
50 %
průměr z 1 hodnocení
5
0 ×
4
0 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Jídelní židličky","https://jidelni-zidlicky.heureka.cz/"],["Hmoždinky talířové","https://hmozdinky-talirove.heureka.cz/"],["Sudy na vodu","https://sudy-na-vodu.heureka.cz/"],["Termostaty","https://termostaty.heureka.cz/"],["Uvolňovače šroubů","https://uvolnovace-sroubu.heureka.cz/"],["Dětské barefoot kotníkové boty","https://detske-kotnikove-boty.heureka.cz/f:33260:1/"],["Pouzdra na mobil na kolo","https://cyklisticke-brasny.heureka.cz/f:30934:1/"],["Stolní hry 2023","https://deskove-hry.heureka.cz/f:27234:2023/"],["Čerpadla do septiku","https://cerpadla.heureka.cz/f:36426:1/"],["Elektrokotle Protherm","https://kotle.heureka.cz/f:9173:85608;9195:85861/"]],"Vybrané značky":[["Volanty Genesis","https://volanty.heureka.cz/f:2312:40015874/"],["Volanty Sven","https://volanty.heureka.cz/f:2312:56658437/"],["Volanty NanoRS","https://volanty.heureka.cz/f:2312:41100133/"],["Volanty Nintendo","https://volanty.heureka.cz/f:2312:104026/"],["Volanty PXN","https://volanty.heureka.cz/f:2312:54779942/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat stěrku na sklo?","https://sterky-sklo.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-sterku-na-sklo/"],["Jak vybrat sadu nádobí?","https://sady-nadobi.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-sadu-nadobi/"],["Jak vybrat šatní skříň?","https://satni-skrine.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-satni-skrin/"]],"Vybrané produkty":[["Vuch Sabin Green","https://kabelky.heureka.cz/vuch-sabin-green/"],["Kerbl světlo LED k voditku Flexi Classic","https://znamky-adresare-privesky-pro-psy.heureka.cz/kerbl-svetlo-led-k-voditku-flexi-classic/"],["YAMAZAKI Stojan na 5 deštníků Grind 7930, kov, bílý","https://stojany-na-destniky.heureka.cz/yamazaki-stojan-na-5-destniku-grind-7930-kov-bily/"],["Travelite Mobile Garment Cover Black","https://obaly-na-odev-a-obuv.heureka.cz/travelite-mobile-garment-cover-black/"],["Puma King Ultimate FG/AG women bílé","https://damske-kopacky.heureka.cz/puma-king-ultimate-fg-ag-women-bile/"],["Podložka pro dřevěné konstrukce 9 DIN 440","https://podlozky-ozubene.heureka.cz/podlozka-pro-drevene-konstrukce-9-din-440/"],["ASSA ABLOY Traka 21","https://skrinky-na-klice.heureka.cz/assa-abloy-traka-21/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}