Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Volanty

Xtech MX-1 RoadStar

Xtech MX-1 RoadStar

Ověřený zákazník Xtech electronics Anonym

Přidáno: 14. května 2012

Zakoupeno v Xtech electronics

Doporučuje produkt

tento volant má brzdu i plyn také pod volantem, výborné pro malé děti, co nedosáhnou na pedály

Jakub Jakub

Přidáno: 13. května 2012

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaký je průměr volantu? Není věnec malý?

Logitech G27 Racing Wheel

Logitech G27 Racing Wheel

Ověřený zákazník ObchodCR Anonym

Přidáno: 6. května 2012

Zakoupeno v ObchodCR

• výborné řazení , spojka, plyn, volant všechno super ..
  • i ty tlačítka nejsou špatné
  • vysoká cena

pokud na to máte... kupte

Speed-Link SL-6684-BK Darkfire

Speed-Link SL-6684-BK Darkfire

Adam Adam

Přidáno: 5. května 2012

Doporučuje produkt
  • Pomerne nizka cena-vzhladom k tomu ze nejde len o lacnu cinsku napodobeninu
  • Kvalita spracovania
  • Ide aj na Windows 7
  • Dost tlacitok na volante
  • Zboku su dve packy:1.z lavej strany
  • 2. z pravej strany -a sa pouzivat namiesto prevodovky
  • Ma aj vybracie
  • Kompatibilny z vacsina hrami
  • Chyba tam prevodovka

Tento volant som si kupil hlavne z toho dovodu ze som hladal vtedy co najlacnejsi volant ktory mali v kamennom obchode.
K tomuto volantu som dostal aj 1 pc hru zdarma-je to take jednoduchsie Need for speed.Tento volant je pomerne kvalitne spracovany a je pogumovany a preto sa nepotia az tak ruky.Vyhodou je tiez ze ma celkom dost tlacitiek a ako som uz spominal zboku su 2 packy ktore sa daju pouzivat namiesto prevodovky.Nedavam tomuto volantu 100% len z toho dovodu ze nema aj prevodovku.Tato vec moze odradit niektorych kupujucich pretoze to este nie je ako jazda v aute.Ale inak je to kvalitny volant za primeranu cenu.

ddavidd2 ddavidd2

Přidáno: 4. května 2012

• tlačítka pod volantem
  • po otočení se rychle vrací
  • vyrobeno pouze z plastů

Po měsíci se brzdový pedál začal chovat jako pravé pádlo a levé pádlo přestalo fungovat. Po reklamaci fungoval 3 týdny, potom pedál plynu dělal to co brzdový pedál.
URČITĚ NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ověřený zákazník Alza.cz Zdeněk Hrabec

Přidáno: 27. dubna 2012

• Kvalita odpovídá ceně

V této ceně, dosti dobrý .

Ověřený zákazník Alza.cz jureček

Přidáno: 26. dubna 2012

• dobrý
  • nic

pro amatérské použití je vhodný

Přidáno: 20. dubna 2012

• cena
  • dobre packy pod volantom
  • dostatocny pocet tlacidiel
  • nekvalitne spracovanie
  • menej kvalitne materialy
  • casto je potrebne ho opravovat - nekvalitne spracovanie

Skor neodporucam

Ověřený zákazník Alza.cz Anonym

Přidáno: 20. dubna 2012

• cena,provedeni
  • nema svorky na upevneni ke stolu

Lamborghini Super Sports

Lamborghini Super Sports

Martin Káňa Martin Káňa

• Příjemný vzhled
  • za danou cenu jeden z mála s pádly a dobrými pedály a velkým věncem
  • Neznámý výrobce
  • plastové
  • špatná pružina pro základní polohu

ovládání například v F1 2010 příjemné, ale je na něm citelně vidět i slyšet levné zpracování.
Když už volant tak je lepší opravdu připlatit za precizní kov

Ověřený zákazník Alza.cz Jarda

• snadná ovladatelnost
  • nevim

k danému účelu plně vyhovuje - doporučuji

Cabis Cabis

• - spojka
  • - ruční brzda nebo GT řazení
  • - 2x jsem musel reklamovat (ulomil se mi páčky řazení pod volantem první pravá a měsíc po tom levá, mám ho půl roku)
  • - je z plastu

Bomba volant za super cenu. Jelikož mám agresivní styl jízdy hodně věcí z plastu je ulomených. Pro profi použití bych doporučoval Logitech G27.

Trust GM-3200

Trust GM-3200

Vašek Vašek

Přidáno: 8. dubna 2012

• pogumovaný věnec
  • mnoho tlačítek
  • poměrně dobré uchycení ke stolu
  • volant měl už po cca roce vůli na ose a stím je i spojeno, že snímač pak vyhodnocuje jakoby se s volantem chvělo
  • pedály - po 2,5 roce začaly problémy s praskáním pedálů v oblasti axiálního uložení - špatná konstrukce uchycení = málo plastu => slabé místo => praskne to => pedál se křívá a nesnímá na 100 %

Pokud chce někdo tento volant na takové to občasné poježdění, tak mohu vřele doporučit. V mém příadě to byl vánoční dárek a závodění s ním začalo občasným ježděním a zkončilo to u cca 2 až 3 závodů v simulátoru týdně. Problém s pedály byl možná způsoben velkou zátěží (kolikrát jezdil minimálně 2 hodiny každý den) a nebo jen mýma šmatlavýma nohama :D Pedály jsem pořešil tím, že jsem problémové místo vylil epoxidem a úběr materiálu kvůli montáži jsem omezil na minimum. Pro jistotu jsem si předpřipravil ocelovou kostru celých pedálů :D

Ověřený zákazník ePROTON.cz Lukáš Huszár

Přidáno: 2. dubna 2012

Zakoupeno v ePROTON.cz

• -3 pedály
  • - efekty reality a pocit reality
  • - zaruka na 3 roky
  • - jediný volant s 3 pedálama za slušnou cenu
  • -reálný brzdový pedál
  • - vyrobek je vyroben hodně s plastu
  • - pedály moc lehké při zešlápnutí se celá deska posunuje chtělo by to náké závaží zabudovat at je deska pedálu těší at se neposonuje
  • -jinak naprostá spokojenost

při zešlápnutí desky spedálama se celá deska posunuje chtělo by to náké závaží zabudovat at je deska pedálu těší at se neposonuje po zemi
-jinak naprostá spokojenost a pocit reality
tento produkt neboli zboží patří spíše mezi levnější se suprovými funkcemi takže paráda

Anonym99 Anonym99

Favorit234 Favorit234

Přidáno: 30. března 2012

• Otáčí se o 900 stupňů
  • kazení se potenciometrů

já už si ho asi nikdy nekoupím 1. poprvé se zkazil jeden potenciometr tak si říkám jeden kus se jenom podělal tak koupím druhý a ten se ještě o půl roku zničí dřív než ten druhý už si radši šetříkm na jiný tohle je krám doslova

Canyon CNG-GW3

Canyon CNG-GW3

kuba kuba

Přidáno: 29. března 2012

Doporučuje produkt
  • poloměr otáčení (velký)
  • vzhled
  • pogumování volantu
  • dobré pedály
  • velikost (není ani velký ani malý)
  • řadící páka
  • je na různé platformy (PC, PS2, PS3)
  • cena (řadí se mezi levné volanty)
  • zpracování
  • funguje tak jak má
  • vysoká kvalita
  • jak sou dole úchytky tak ty by mohli být více dotažitelné, ale dáte tam papír, noviny a je to

Je to velice dobrá věc, jestli si chcete užívat závodní hry naplno tak si kupte tento volant a budete spokojeni. Já jsem s ním velice spokojený. Bla to pro mě velice dobrá koupě – celá rodina spokojena. Nevím kam s hrabou Ligintech apd. když si za pár korun můžeme koupit tenhle velice dobrý volant. Koupil sem si ho protože byl levný, na různé platformy a myslí si že tento volant je to pro mě i pro vás a estli si pořizujete volant tak vám radím kupte si tento je vynikající.

Přidáno: 11. března 2012

Doporučuje produkt
  • - není drahej, má spojku
  • asi po půl roce používání stočenej a nepoužitelnej závit na utahování, musel jsem si nechat udělat novej u kamaráda

Celkově super volant až na šroub na utahování.

Sweex GA310

Sweex GA310

Přidáno: 6. března 2012

• Padne do ruky
  • Tři polohy řadici paky
  • Pedaly..se pokozi do 4 dnu nefungujou na 100%

docela kvalitní byl by dobrý ale pedaly ho zlobí ja ho osobne nedoporučuji radij jsi našetrit na lepší :D

Microsoft Speed Wheel Wireless

Microsoft Speed Wheel Wireless

Ověřený zákazník ipopular.cz Anonym

Přidáno: 6. března 2012

Zakoupeno v ipopular.cz

Doporučuje produkt
  • Skvělá alternativa pro hráče, kteří nemají ideální zázemí pro použití klasického volantu ke konzoli
  • Naprosto přesná odezva
  • Příjemné ovládání
  • Absence RS a LB - RB tlačítek
  • Tužkové baterie

Pokud nemáte zázemí pro klasický volant a řízení na klasickém gamepadu Vám nestačí, pak tohle musí být jasná volba.
Jedinou nevýhodou je absence tlačítek LB a RB, nicméně v závodě to není nikterak poznat(funkcím přiděleny jiné tlačítka). Omezení se týká pouze při ovládání hry v menu(například ve Forze nepřekliknete mezi druhy doručených zpráv). Jako další (menší) mínus, se dá brát absence dobíjecího zařízení. Ovladač běží pouze na klasických tužkových bateriích(2xAA). Nicméně týden nehraju nic jiného a baterie jsou stále ve více než v polovičním stavu. Čili udávaná doba 30 hodin je ve finále skromnější, než v reálu.

Závěrem - jako každé zboží je lepší si zboží někde vyzkoušet, nicméně jedná se o dostatečně kvalitní výrobek, takže "utracených" peněz byste neměli litovat.

Zobrazuji 1 - 20 ze 339 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...17